The Mystery of Banksy – A Genius Mind

23 feb – 16 juni
Økernsenteret, Oslo

Timeslot-biljetter
Flex- / Presentbiljetter

Högt tryck på biljetterna, förköp rekommenderas!

https://youtu.be/njaFXqPNND0

Utställningen om Street art konstnären Banksy!
Världsberömd men ändå ett mysterium – Banksy är den Bristolfödde och fortfarande anonyma graffitikonstnären och målaren som är känd för att utmana konstvärldens gränser och vars arbete har orsakat uppståndelse och rubriker i flera år.

”The Mystery of Banksy – A Genius Mind” är utställningen som täcker in alla beståndsdelar av ikonen Banksy, som berättar historien om konstnärens mästerverk och som utmanar betraktaren till att själv använda konsten som ett sätt att påverka. Utställningen är oöverträffad i sitt slag med fler än 150 presentationer av verk av den hyllade street art-konstnären.

Graffiti, fotografier, skulpturer, videoinstallationer och tryck på olika material som canvas, tyg, aluminium, Forex och plexiglas har reproducerats speciellt för denna speciella utställning. ”The Mystery of Banksy-A Genius Mind” ger besökaren en omfattande överblick och inblick i hela den geniala och exceptionella konstnärens verk i en genomarbetad och unik miljö. I linje med Banksys motto ”Copyright is for losers ©TM” är denna hyllning och de verk som visas där inte auktoriserade av konstnären på grund av hans anonyma status.

Utställningen tar ca 1,5 timme att uppleva.

www.mystery-banksy.no