Rhythm of the Dance – 25 års jubileumsshow

1/4-24 kl 19.00, Norrköping, Louis De Geer – Biljetter
2/4-24 kl 19.00, Stockholm, Cirkus – Biljetter
3/4-24 kl 19.00, Göteborg, Göteborgs Konserthus – Biljetter
4/4-24 kl 19.00, Malmö, Baltiska Hallen – Biljetter

Rhythm of the Dance 4 april 2024 i Malmö flyttas till Baltiska Hallen, information har gått ut via mejl till berörda biljettköpare!

Rhythm of the Dance – 25 års jubileumsshow

I 25 år har The National Dance Company of Ireland turnerat runt om i världen, vilket gör den till den längsta pågående irländska dansshowen i världen. Nu kommer de med en ny produktion av ”Rhythm of the Dance”. Det bjuds på äventyrlig underhållning i absolut högsta klass på denna jubileumsturné.

Showen är en resa genom Irlands historia – från de gamla myterna och legenderna till den moderna och urbana nutiden. Dansen speglar också resan från den ursprungliga irländska dansen som står till grund för all irländsk dans till den moderna. Allt med en imponerande ljuskavalkad och fantastiskt vackra dräkter.

De prisbelönta dansarna briljerar på scen och ackompanjeras av de bästa live-musikerna. Musiken framförs med många olika instrument så som flöjter, gitarrer och trummor. Förutom att ackompanjera dansarna tar musikerna själva plats på scenen då de framför den keltiska musiken med förtrollande kraft.

Fans världen över får scenerna att gunga när de klappar och stampar i takt till dansarna och den keltiska musiken, i denna fantastiska show.

Rhythm of the Dance ser fram emot att möta den svenska publiken igen – missa inte denna stämningsfulla show när de kommer till Sverige 2024 och firar sitt 25-årsjubileum!

www.rhythmofthedance.com