The Blues Brothers, Approved – Starring Brad Henshaw

11/4-24 kl 19.00, Malmö, Amiralen – Biljetter inom kort
12/4-24 kl 19.00, Stockholm, Nya Cirkus – Biljetter
13/4-24 kl 19.00, Göteborg, Trädgår’n – Biljetter inom kort

The Blues Brothers, Approved – Starring Brad Henshaw

Approved by Dan Aykroyd och Judith Belushi

Bandet The Blues Brothers föddes under 70-talet ur en komediakt med två lysande stjärnor: John Belushi och Dan Aykroyd.

Efter succén med deras första album ”Briecase Full of Blues” och en efterföljande turné, följde de upp med en ikonisk komedifilm varvad med musik och unika gästframträdanden. I filmen, som har kommit att bli kultförklarad, medverkar flera kända soul- & blueslegender såsom Ray Charles och Aretha Franklin. Där spelas hits som ”Everybody Needs Somebody to Love” och ”Soul Man” – låtar som fortsätter att älskas och spelas årtionden efter årtionden.

Nu återvänder filmkaraktärerna Jake och Elwood i den största Blues Brothers-produktionen i världen. Låtskrivaren, producenten och skådespelaren Brad Henshaw ser vi som Jake. Med kraftfull soul, rhythm & blues bjuds det på oslagbar underhållning uppbackad av ett enastående liveband och fantastiskt artisteri.

Sedan 1995 har showen turnerat i Australien, Afrika, Asien och Europa, inklusive flera framgångsrika uppsättningar på Londons berömda ”West End”. Dessa två rebelliska bröder har verkligen vänt upp och ner på teaterscener världen över. Showen är godkänd och licensierad av Dan Aykroyd och Judith Belushi.

Det här är showen som startade allt och som fortsätter att vara den absolut bästa Blues Brothers-produktionen i världen.