Pippi kommer till stan!

Uppdaterad information p.g.a. Coronavirus (Convid-19) och kommande föreställningar av Pippi kommer till stan!
Vi har nu äntligen lyckats med att stuva om i bokningskalendern och har glädjen att meddela att vi inte ställer in utan flyttar fram föreställningarna med Pippi till i höst.
Berörda biljettköpare kommer att få mail från biljettdistributören till den mailadress de angett vid köptillfället. På grund av rådande situation kan utskicken av mail ta något längre tid. Tack för er förståelse!
Har du bokat dina biljetter via resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

Spelplan och mer information: www.pippimusikal.se

Nu är det dags för den älskade familjemusikalen ”Pippi Långstrump” att åka på Skåneturné. Följ med på denna hisnande musikalföreställning där Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång och dans, bus och lustiga påhitt.

När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla träffar hon Tommy och Annika. De blir förvånade då Pippi inte bor tillsammans med sin mamma och pappa utan med sin apa Herr Nilsson och sin häst Lilla Gubben. Vi träffar också Prussiluskan som inte tänker ge sig förrän Pippi kommit in på barnhem. Till sin hjälp har hon poliserna Kling och Klang. Spännande värre blir det då bovarna Dunder-Karlsson och Blom fått nys om Pippis alla guldpengar. En dag besöker de tre vännerna en cirkus där Pippi visar att hon ÄR starkast i hela världen. På slutet får Pippi besök av Kungen på Kurrekurreduttön, det vill säga ingen mindre än hennes pappa, Kapten Långstrump.
Välkomna till en på alla sätt spektakulär föreställning för såväl stora som små!

Åldersgräns: Rekommenderad ålder från 3 år. Samtliga som vistas i lokalen måste ha biljett.

Föreställningslängd: ca 2 tim 15 min inkl paus.

Biljetter: www.juliusbiljettservice.se