Paul Potts – Christmas Dreams Tour

Paul Potts

Christmas Dreams Tour

Paul Potts Christmas Dreams Tour
Gästsolist, Kirstine Bonde

27 November 2019 kl 19:00, Nöjesteatern, Malmö

Underbara, fantastiska och ljuvliga toner blir det även denna gång när Paul Potts återigen turnérar i Danmark. Nu kommer han också till Malmö med sin julkonsert Christmas dreams tour. Enda konserten i Sverige.

På turnén denna gång möter vi danska Kirstine Bonde som gästsolist. Publiken kan se fram emot en varm och underhållande kväll lyssnandes till julklassiker och njuta av vackra duetter de två solisterna emellan.

Det var nog få som förväntade sig att bli så lyriska som när Paul Potts deltog och vann Britain’s Got Talent 2007. Den tidigare telefonförsäljaren vann tävlingen och kort efter debutalbumet, som toppade hitlistorna, sålde han inte mindre än 3,5 miljoner album. Idag har den fantastiska sångaren uppnått stjärnstatus!

Liksom Paul Potts är Kirstine Bonde en enorm musikalisk talang. Kirstine är en klassisk sångare i grunden men har rört sig mellan många olika genrer och stilar. Hon har deltagit i ett flertal fantastiska och hyllade föreställningar som West Side Story, Evita, Cosi fan tutte och Farinelli. 2018 släppte hon sitt debutalbum där hon tolkar stora pop- och rockhits med sin vackra och karakteristiska röst.

Nöjesteatern, Malmö Ι 27 nov kl 19.00

BILJETTER