Information om Coronaviruset (covid-19)

Uppdaterad 2020-03-25 kl 15:05

Vi arbetar just nu på olika lösningar till de arrangemang som blivit påverkade med anledning av regeringens beslut att förbjuda sammankomster med mer än 500 personer.

Har ditt evenemang blivit påverkat kommer du få mail med information. Du behöver inte göra något. Under rådande omständigheter har vi tyvärr inte möjlighet att återkoppla på varje enskilt mail.

I första hand ser vi över möjligheten att flytta arrangemang till ett senare datum. Flyttas arrangemanget gäller din biljett till det nya datumet.

Biljettköpare till påverkat arrangemang kommer att få mail från biljettdistributören till den mailadress de angett vid köptillfället. Om du inte fått något mail, kontakta den biljettdistributör ni köpt biljetten av. Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

Situationen ligger utanför vår kontroll och regeringen är tydlig, detta är inte en rekommendation eller förslag utan ett beslut som vi inte kan påverka.

För våra skyldigheter att eventuellt genomföra arrangemanget, inklusive biljettköparens rättigheter gällande återbetalning, hänvisar vi till de allmänna villkoren. Ni bör särskilt uppmärksamma villkorens reglering kring force majeure som innebär att i en sådan extraordinär situation som vi nu tyvärr befinner oss i har du som kund inte har rätt till återbetalning.

Vi hoppas på förståelse från Er sida.

Ni kan läsa mer om beslutet på www.regeringen.se och om uppmaningen på www.folkhalsomyndigheten.se.