Absolut Musikal – Broadway via Malmö

Absolut Musikal

Broadway via Malmö

Den berusande succéshowen återvänder

De mest framgångsrika musikalsångerna ifrån Broadway och West End, med ”julstjärnor” ifrån de internationella och svenska musikalscenerna!

Kraftfulla röster i kombination med själfulla ballader.

I “Absolut Musikal” sammanfogas de populäraste låtarna från världens mest framgångsrika musikalproduktioner i ett fängslande och mångsidigt scenfyrverkeri blandat med julgransdoftande sångpärlor.

Det bästa från bl a “Les Miserables” och ”The Phantom of the Opera” framförs lika vackert som de världsberömda klassikerna,”Theres No Business like showbusiness” från ”Annie get your gun” och ”Over the rainbow” från ”Trollkarlen från Oz” framförs fantastiskt vackert men även härliga skratt har sin plats i denna färgstarka “Absolut Musikal”.

Publiken tas till en färgstark och glittrande drömvärld. De enastående artisterna stöds av en femmannaorkester från Nöjesteatern, en förstklassig dansensemble och en stor kör.

Med all denna professionalitet skapas en atmosfär av ett vinterlikt New Yorks Broadway och ett soligt Londons West End på Nöjesteatern.

“Absolut Musikal” låter besökarna ta del av i de mest berörande scenerna ur vår musikalhistoria och garanterar en oförglömlig kväll för både ung som gammal.

Kom och låt dig bli road och förtrollad!

På scen:
Nina Pressing
Karin Funk
Thomas Järvheden
Johan S. Toloue
Johan Wennerstrand
Kapellmästare Björn Claeson
Femmannaorkester
Stor Kör
Dansare

Nöjesteatern, Malmö
Onsdag 18 december kl 19:00

BILJETTER