Nyhetsbrev

Nyhetsbrev från Julius Production innehåller förutom senaste nytt, möjlighet till FÖRTURS-köp samt tävlingar och andra erbjudanden!

Att prenumerera är kostnadsfritt och ska upplevas som en förmån för dig. Du kan enkelt tacka nej till nyhetsbrevet när du vill. Fyll bara i dina uppgifter så kommer du få nöjesnyheter som vi tror ska falla dig i smaken!

Ja, jag samtycker till att mina ifyllda uppgifter används för urval och profilering för att skicka mig information och relevanta erbjudanden från Julius ProductionPolicy för samtycke till nyhetsbrev och profilering

Följande policy används vid hantering av våra prenumeranters e-postadresser:

ATT VARA PRENUMERANT innebär att du kommer få möjlighet till FÖRTURS-köp samt andra erbjudanden och information om nöjen. Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev godkänner du att vi på Julius Production använder dina uppgifter för att skicka erbjudanden och information om våra nöjesproduktioner till dig via e-post.

Du kan avprenumerera när du vill.

VI VILL INTE FYLLA DIN MAILBOX MED SKRÄP. Vi hoppas kunna bjuda dig på trevlig läsning och en känsla av att det är en förmån att prenumerera på nyhetsbrev från oss.

Du kan när som helst höra av dig och be att vi raderar dina uppgifter och då gör vi det snarast möjligt. I varje utskick kommer prenumeranterna ha möjlighet att avregistrera sig från framtida utskick.

Vi sparar din mailadress så länge vi kan se att du är en en aktiv prenumerant. Nöjesproduktioner räknas som sällanköpsprodukter så för att räknas som en befintlig och återkommande kund räknar man med återköp inom cirka två år.

Du är välkommen att kontakta oss på info@juliusab.se eller under kontorstid på 046-280 45 00