Jul & Kul med Babblarna

Succéerna med Babblarnas musikaler och över 750 spelade föreställningar fortsätter nu med en julföreställning!

En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Det är jul i Babblarnas snövita värld! Äntligen är det dags att klä julgranen med julpynt och ljus. Barnen i publiken får hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Babblarna bakar pepparkakor, går Luciatåg och kan knappt vänta tills de får öppna sina julklappar! I denna sjung-med-musikal för småttingar får alla vara med och sjunga till våra mest älskade julvisor blandat med Babblarnas största hits!

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still.

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på. Alla i publiken behöver 1 biljett, även de som sitter i knät.

***
Bra att veta inför ditt teaterbesök
– Dörrarna öppnas 1 h innan föreställning.
– Föreställningen är 45 min lång utan paus.
– Det finns ett begränsat antal sittkuddar. Först till kvarn.
”Ta därför gärna med egen sittkudde, till exempel en bälteskudde för bilen att sitta på”.
– Servering finns.
– Allt skrymmande måste hängas in i garderoben som är fri.
– På grund av brandsäkerhet får barnvagnar ej tas med in i salongen. I mån av plats kan dessa placeras ute i foajén. Lämna därför din barnvagn hemma eller i bilen.

17 december på Nöjesteatern, Malmö
Biljetter