Så funkar det – The show! Med Anders & Måns

 

Anders och Måns succéföreställning!

I snart tjugo år har komikerduon Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har hört dem i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som ”Fråga Anders och Måns”, ”Succéduon” m.fl. Sedan två år tillbaka gör de succépodden ”Så funkar det i P1”.

Våren 2021 fortsätter de att leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow. Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se.

Kan din katt få dig att bli en sämre bilförare? Påverkar solglasögon din moral och vilka är nackdelarna med centraldammsugare?

Nu har du chansen att få din fråga besvarad i en humorfylld liveföreställning!
Skicka in din fråga till showen: fraga@andersochmans.com
 
”Det är verkligen hög tid att fakta kring småvitt, kräldjur och pannloben kläs i kostym och ställs på en scen.”

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen.

Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp, Triangeln?

Åldersgräns? Showen är riktad till vuxna precis som vår podd men vi vet att det är många barn som lyssnar och det tycker vi är väldigt roligt. Showen har ingen åldersgräns men vi skulle rekommendera att barn är över 11 år.
 
Livepodd? Nej, det är ingen livepodd. Det är en humorshow.

För mer information vänligen besök vår hemsida:
www.andersochmans.com

Nöjesteatern, Malmö
Torsdag 28 okt kl 19.30

Biljetter